SEMNARE DE CONTRACT – Prim-ministrul Ludovic Orban, însoțit de trei miniștri, vine vineri în Târgu Mureș

0
883

PRIM-MINISTRU. Vineri, 29 mai 2020, prim-ministrul României, Ludovic Orban, însoțit de trei miniștri, va participa, la ora 11.00, în Târgu Mureș, la semnarea contractului de execuție pentru lotul 1 Târgu Mureș-Ungheni și drumul de legătură din secțiunea 1C a Autostrăzii Transilvania.

 

Contractul va fi semnat în Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu Mureș de Mariana Ioniță (director general al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR), din partea beneficiarului, și de Heimo Oberwinkler (director general al firmei Strabag SRL), din partea executantului. La eveniment vor participa ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, Virgil-Daniel Popescu, ministrul Apărării Naționale, Ionel Nicolae Ciucă, și directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță.

 

Precedenta prezență a prim-ministrului Ludovic Orban în Târgu Mureș a fost în 8 mai 2020, când a vizitat Unitatea de Suport Medical Covid-19 Târgu Mureș, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, și cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

Vali STOICA

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ