SEMNARE DE CONTRACT – Prim-ministrul Ludovic Orban, însoțit de trei miniștri, vine vineri în Târgu Mureș

PRIM-MINISTRU. Vineri, 29 mai 2020, prim-ministrul României, Ludovic Orban, însoțit de trei miniștri, va participa, la ora 11.00, în Târgu Mureș, la semnarea contractului de execuție pentru lotul 1 Târgu Mureș-Ungheni și drumul de legătură din secțiunea 1C a Autostrăzii Transilvania.

 

Contractul va fi semnat în Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu Mureș de Mariana Ioniță (director general al Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR), din partea beneficiarului, și de Heimo Oberwinkler (director general al firmei Strabag SRL), din partea executantului. La eveniment vor participa ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri, Virgil-Daniel Popescu, ministrul Apărării Naționale, Ionel Nicolae Ciucă, și directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță.

 

Precedenta prezență a prim-ministrului Ludovic Orban în Târgu Mureș a fost în 8 mai 2020, când a vizitat Unitatea de Suport Medical Covid-19 Târgu Mureș, împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, și cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

Vali STOICA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare