Semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă din cadrul PNRR, în prezența ministrului Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila

CONTRACTE. Ministrul Sănătății, Prof. dr. Alexandru Rafila, participă, la UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, la semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR.

Azi, 17 martie, de la ora 14:00, în Sala Festivă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va avea loc, în prezența ministrului Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR, având drept obiectiv investițiile din județele Mureș, Bistrița-Năsăud, Cluj și Alba.

În succesiunea momentului oficial al semnării contractelor de finanțare va avea loc o conferință de presă.
Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila va participa tot mâine, 17 martie, la ora 15:00, la evenimentul de inaugurare al Centrului Național de Realitate Virtuală Aplicată în Medicină, din cadrul Universității, situat în cartierul Cornișa, str. Victor Babeș nr. 15.

Detalii: https://blog.umfst.ro/semnarea-contractelor-de-finantare…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare