Sergiu-Olivian Stoica este candidatul Alianței PMP-Forța Dreptei la Primăria Luduș!

ELECTORAL. La Luduș, PMP și Forța Dreptei au format o alianță locală. Cele două formațiuni susțin candidatura lui Sergiu-Olivian Stoica la Primăria orașului.

”În data de 9 iunie, ludușenii autentici vor vota autentic pe omul autentic: Sergiu Stoica! A demonstrat că atunci când ludușenii aveau nevoie de cineva care să-i asculte, să-i sfătuiască și să le fie alături în demersurile pentru protejarea celor 200 de locuri de muncă, el a zis #prezent! Poți sprijini să continue ce a început, prin alegerea candidaților din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI! Alege să fii #prezent! Votează înțelept!”, transmite Farcaș Mihai-Dan, președintele Forța Dreptei Mureș.

Sergiu-Olivian Stoica, membru în Forța Dreptei Luduș este candidat pentru fotoliul de primar al Orașului Luduș, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI. Îl găsiți și pe lista de consilieri locali ai Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, dar în același timp și pe lista de consilieri județeni ai Alianței Dreapta Unită!

Sergiu-Olivian Stoica și-a construit o carieră impresionantă în cadrul unei companii multinaționale. Ce planuri are el pentru orașul Luduș, aflați din interviul de mai jos.

Viitorul Politic

Votează Alianța PMP-FORȚA DREPTEI pe buletinele de vot ale consiliului local și pentru primăria Luduș, cât și Alianța Dreapta Unită pe buletinele de vot ale consiliului județean, președinte consiliul județean și parlamentul european!

#prezent #consiliuljudețeanmureș #primăriaLuduș #consiliullocalLuduș #ForțaDreptei #AlianțaPMPFORȚADREPTEI #AlianțaDreaptaUnită

.

.

.

Material comandat de Forța Dreptei Mureș (Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI)
Cod mandatar financiar: 21240063
Executat de:  Asociația “Românii Uniți Acasă - RUA”-Msnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare