Sharon Stone are o nouă pasiune: Arta ca formă de exprimare și transformare

ARTĂ. Sharon Stone și-a descoperit o nouă pasiune – ARTA. După mulți ani în care și-a desăvârșit abilitățile în domeniul interpretării, actrița nominalizată la premiul Oscar a descoperit pictura în primele zile ale pandemiei de COVID-19 și nu a mai renunțat de atunci.

Ea a organizat recent prima ei expoziție pe coasta de est, intitulată “Bine ați venit în grădina mea”, care prezintă 19 dintre lucrările sale la C. Parker Gallery din Greenwich, Connecticut. Multe dintre picturi tratează probleme sociale și experiențe personale. Stone crede că prin artă, poate exprima puritatea creativității și poate să scape de zgomotul și judecățile societății.

Una dintre picturi, intitulată “O stare de lucruri,” ilustrează ideea unei societăți patriarhale care încearcă să “ia și ia” fără oprire, fie că este vorba despre resurse naturale sau putere politică. Această formă de expresie artistică a devenit fundamentală pentru Stone, care a devenit cunoscută în anii ’90 datorită rolurilor sale în filme precum “Casino” și “Instinct primar.”

Pictura a oferit actriței o modalitate de a-și exterioriza sentimentele puternice. Creativitatea ei abordează subiecte diverse, de la amintiri personale la provocările societale. Cu o dedicare profundă, Stone lucrează zilnic timp de mai multe ore la crearea operelor sale artistice.

Chiar și după o carieră îndelungată în industria filmului, Stone a redescoperit arta picturii ca o cale de exprimare a emoțiilor și gândurilor sale. Aceasta a fost o modalitate prin care și-a găsit vocea și a oferit mesaje puternice într-o manieră creativă și expresivă.

Această nouă direcție în cariera sa reflectă profunzimea și complexitatea lui Sharon Stone, arătând că talentul ei se întinde dincolo de ecranul de film. Cu o forță creativă și dedicare, Stone își continuă călătoria în lumea artei, punându-și sufletul în fiecare pictură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare