SIGHIȘOARA – Tariful de sacrificare a mieilor în perioada sărbătorilor pascale

0
93

SĂRBĂTOAREA PAȘTELUI. Sereleul municipalității Sighișoara, Ecoserv Sig, succesorul Serviciului Public de Gospodărie – prin care administrează, printre altele piața agroalimentară -, a cerut forului deliberativ al orașului să completeze serviciile publice pe care le oferă cu sacrificarea mieilor, precum și tariful aferent acestui serviciu.

 

Astfel, pentru sacrificarea mielului, sighișorenii vor plăti 25 de lei (cel puțin în acest an). Conform firmei municipalității, în Sighișoara, în perioada sărbătorilor pascale se estimează sacrificarea a 500 de miei.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ