Simona Halep a abandonat meciul cu rusoaica Anna Kalinskaya la Washington

TENIS. Simona Halep era marea favorită a duelului de la Washington. Împotriva Annei Kalinskaya, Meciul nu s-a dovedit a fi mai mult decât s-a așteptat Simona. Rusoaica în vârstă de 23 de ani i-a dat bătăi de cap româncei încă de la începutul partidei.
 
Rusoaica s-a desprins la 4-0, după ce serviciul Simonei nu a funcționat deloc. Halep a reușit apoi o revenire spectaculoasă și a egalat, scor 5-5. Pauza a venit la scorul de 7-5; 2-0 în favoarea Anei Kalinskaya.
 
Pauzele dintre game-uri ne-a arătat o româncă ostenită și afectată grav de căldura teribilă înregistrată la Washington. Nici măcar prosopul cu gheață nu a mai avut efect asupra Simonei.
Pentru a evita o dramă, Simona a decis să renunțe.
 
Anna Kalinskaya a avut o reacție surprinzătoare după ce a beneficiat de abandonul Simonei Halep la Washington. Rusoaica a declarat că și-ar fi dorit ca lucrurile să decurgă altfel.
 
“Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie în regulă. A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună, care nu renunță niciodată! Nu s-a simțit bine și poate că din cauza căldurii a pățit asta!”, a fost reacția Annei Kalinskaya.
 
Pentru prezența în optimile turneului WTA de la Washington, jucătoarea noastră va primi 4.100 de dolari și 30 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare