Simona Halep a abandonat meciul cu rusoaica Anna Kalinskaya la Washington

0
29

TENIS. Simona Halep era marea favorită a duelului de la Washington. Împotriva Annei Kalinskaya, Meciul nu s-a dovedit a fi mai mult decât s-a așteptat Simona. Rusoaica în vârstă de 23 de ani i-a dat bătăi de cap româncei încă de la începutul partidei.
 
Rusoaica s-a desprins la 4-0, după ce serviciul Simonei nu a funcționat deloc. Halep a reușit apoi o revenire spectaculoasă și a egalat, scor 5-5. Pauza a venit la scorul de 7-5; 2-0 în favoarea Anei Kalinskaya.
 
Pauzele dintre game-uri ne-a arătat o româncă ostenită și afectată grav de căldura teribilă înregistrată la Washington. Nici măcar prosopul cu gheață nu a mai avut efect asupra Simonei.
Pentru a evita o dramă, Simona a decis să renunțe.
 
Anna Kalinskaya a avut o reacție surprinzătoare după ce a beneficiat de abandonul Simonei Halep la Washington. Rusoaica a declarat că și-ar fi dorit ca lucrurile să decurgă altfel.
 
“Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie în regulă. A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună, care nu renunță niciodată! Nu s-a simțit bine și poate că din cauza căldurii a pățit asta!”, a fost reacția Annei Kalinskaya.
 
Pentru prezența în optimile turneului WTA de la Washington, jucătoarea noastră va primi 4.100 de dolari și 30 de puncte în clasamentul WTA de simplu.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ