ZOO TG.- MUREȘ – Liberi printre lemuri

0
70

EVENIMENT. Se deschide primul coridor special din țară pentru lemuri cu coadă inelată, la Grădina Zoologică din Târgu Mureș.
 
Sunteți așteptați din data de 6 august, de la orele 12:00, să luați parte la deschiderea “Poienii Lemurilor”, locul unde ne vom putea bucura cu toții, atât cei mari cât mai ales cei mici, de o experiență senzorială cu totul specială.
 
Vizitatorii se vor putea plimba pe un coridor special amenajat, unic în România, cu o zonă dedicată unde vă puteți plimba liberi printre lemuri. Acest coridor a fost amenajat folosind materiale reciclate.
 
Grădina zoologică este deschisă de luni pana duminica între orele 9:00 -18:00. Biletele pentru copii sunt în valoare de 5 lei, pentru elevi/studenți de 10 lei iar biletele pentru adulți costă 20 de lei.

 
 
Sabina AldeaATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ