SITUAȚIE DE URGENȚĂ – Reunire în Reghin pentru remedierea avariei la magistrala de apă care alimentează municipiul și zonele învecinate

0
2418

AVARIE. În urma defecţiunii apărute în joi, 28 august 2019, la conducta magistrală de apă care alimentează municipiul Reghin şi zonele învecinate, prefectul Mircea Duşa a convocat în această dimineață, la Primăria Municipiului Reghin, Comitetul local pentru situaţii de urgenţă şi o parte a Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă pentru găsirea soluţiilor rapide în vederea reluării alimentării cu apă potabilă.

 

Dușa a precizat că se află în permanentă legătură cu reprezentanţii Aquaserv şi ai Primăriei Reghin pentru identificarea defecţiunii şi s-a luat primele măsuri pentru asigurarea apei, prin cisterne, în cursul nopţi trecute fiind amplasate containere cu apă în 19 puncte din zonele afectate.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here