SITUAȚIE DE URGENȚĂ – Reunire în Reghin pentru remedierea avariei la magistrala de apă care alimentează municipiul și zonele învecinate

0
2499

AVARIE. În urma defecţiunii apărute în joi, 28 august 2019, la conducta magistrală de apă care alimentează municipiul Reghin şi zonele învecinate, prefectul Mircea Duşa a convocat în această dimineață, la Primăria Municipiului Reghin, Comitetul local pentru situaţii de urgenţă şi o parte a Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă pentru găsirea soluţiilor rapide în vederea reluării alimentării cu apă potabilă.

 

Dușa a precizat că se află în permanentă legătură cu reprezentanţii Aquaserv şi ai Primăriei Reghin pentru identificarea defecţiunii şi s-a luat primele măsuri pentru asigurarea apei, prin cisterne, în cursul nopţi trecute fiind amplasate containere cu apă în 19 puncte din zonele afectate.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ