SkyShowtime, o nouă platformă de streaming video în România

ENTERTAINMENT. SkyShowtime, un nou serviciu de streaming va fi lansat în România pe 20 septembrie 2022, punând la dispoziția europenilor oferta sa premium de divertisment exclusivist cu filme Hollywoodiene și noi seriale produse de cele mari studiouri din lume.
 
În România, platforma va deveni disponibilă până în primul trimestru al anului 2023.
Odată cu lansarea din România, el se va lansa și în Țările Nordice, urmând apoi lansări în Țările de Jos, în Iberia și în Europa Centrală și de Est.
 
Cu mii de ore de divertisment de calitate, oferit de cele mai mari studiouri din lume, SkyShowtime va prezenta, în exclusivitate, filmele de cinema produse de Paramount Pictures și Universal Pictures, cele mai longevive studiouri americane care, împreună, însumează aproape 50% din încasările de la Hollywood.
 
Noua platformă va găzdui printre cele mai noi blockbustere, noi serii premium, producții pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.
SkyShowtime va prezenta, de asemenea, producții locale, documentare și programe speciale de pe piețele sale.
Abonații vor avea acces la și mai multe seriale și filme premium, noi și exclusive, marca Universal Pictures, Sky Originals și NBCUniversal.
 
Compania nu a oferit, deocamdată, detalii despre prețul unui abonament.
Serviciul va fi disponibil prin intermediul aplicației SkyShowtime pe dispozitivele Apple iOS, tvOS, Android și prin intermediul site-ului: http://www.skyshowtime.com
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare