SONDAJ DE OPINIE – msnews: Mureșeni, ce partid veți vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020?

29
8447

ALEGERI PARLAMENTARE MUREȘ 2020. msnews a activat un nou sondaj de opinie, menit să întrunească preferințele cititorilor săi în privința opțiunilor acestora la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, respectiv a celor pe care îi vor alege pentru cele 8 funcții de deputat și 4 de senator de Mureș.

 

Fiecare cititor poate vota cu o singură opțiune/sondaj și o singură dată (de pe un IP se poate înregistra un singur vot). Sondajul este deschis până în 4 decembrie 2020 și are ca opțiuni toate cele 13 partide politice + independent ale căror liste de candidați au fost validate și înscrise în competiția electorală, precum și opțiunea “Nu votez”.

 

În județul Mureș, 13 partide politice și un independent (Traian Bendorfean) au depus liste, care ulterior au fost validate de BEJ Mureș, pentru alegerile electorale din 6 decembrie 2020: UDMR, PNL, PSD, PMP, Pro România, alianța USR PLUS, Partidul Verde (PV), AUR, PER, Partidul Noua Dreaptă (PND), PPU-sl (PPUSL), Alianța Renașterea Națională (ARN) și Partidul Comuniștilor (PC).

 

Aveți TOȚI cei 162 de candidați pentru Camera Deputaților și Senat AICI, iar pe coloana din partea dreaptă găsiți sondajul în care puteți vota, bifând căsuța de lângă partidul ales (la varianta de mobil, sondajul este la finalul șirului de articole). Precizare: opțiunile cititorilor trimise sub forma comentariilor nu sunt luate în calcul, votul valid fiind exprimat doar prin bifarea căsuței aferente din sondaj.

 

În sondajul msnews găsiți partidele în următoarea ordine:

 1. UDMR
 2. PNL
 3. PSD
 4. PMP
 5. Pro România
 6. USR PLUS
 7. PV
 8. AUR
 9. PER
 10. PND
 11. PPUSL
 12. ARN
 13. PC
 14. Traian Bendorfean
 15. Nu votez

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

29 COMENTARII

 1. Votez USRPLUS, sunt singura variantă validă pentru restartarea României, după ce 30 de ani partidele care-și au obârșia în fostul FSN ne-au adus la sapă de lemn. Plus că, noi, tinerii, avem nevoie de o schimbare, care nu poate fi făcută cu ciuma roșie la putere !

  Nu mă interesează ce se zice de acest partid, că ar fi unul de „sexomarxiști” sau „vânzători de țară”, nu vreau să iau în considerare părerile unor falși naționaliști, de fațadă, care acoperă ororile, șpăgile și privatizările eșuate din perioada PDSR.

 2. Aur
  30 de ani de smecherie,o romanie plina de mafioti,hoti si criminali
  Am vazut cu totii ce le-a putut capul celor ce au condus pana acum
  E timpul sa votam AUR.chiar daca nu stim cum v-a fi,merita sa vedem pe mana cui ne lasam .M-am saturat de atata PSD si PNL.AUR votez si sustin .Sper sa va vina mintea la cap
  Pt ca din cauza voastra am ajuns asa.ca i pupati in cur pe mafioti
  A-ti vazut de ce sunt in stare?va plangeti in fata televizoarelor si pt aia tot pe ei in votati.

 3. A.U.R. este singurul partid care merita sa castige aceste alegeri.
  De 30 de ani aceleasi partide se perind, chiar nu v-ati saturat de aceeasi mafioti?
  Ati uitat cine este PNL-ul cand au fost aliati cu P.S.D.-ul ?
  Haideti sa le dam o sansa si unor tineri cu principii cum sunt cei de la AUR.

 4. UDMR are forta acolo, inca. Mai bine decat sa puna stampila pe alte partide de umplutura si nocive pentru bunul mers al lucrurilor. Orasul Mures arata foarte bine, cel putin cand am trecut pe acolo in 2018 mi-a lasat o impresie super placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ