Sovata și mofetele din Covasna – premiate la Gala Asociației Europeană a Spa-urilor

EVENIMENT. Într-o demonstrație a excelenței în turismul balnear european, Sovata și mofetele din Covasna au fost recunoscute și premiate la Gala Asociației Europeană a Spa-urilor (ESPA), care a avut loc în perioada 5-6 octombrie în stațiunea Karlovy Vary din Cehia. Această distincție a plasat aceste locații pe harta europeană a turismului balnear, subliniind contribuția lor la promovarea sănătății și a inovației în domeniul spa.

Locațiile Ensana, inclusiv cele din Sovata, au primit premiul cel mare pentru “Programe de Sănătate Inovatoare”. Recunoașterea a venit pentru abordarea holistică a programelor de tratament, care combină resursele naturale cu cele mai recente descoperiri și echipamente din domeniu. Aceste programe de tratament sunt personalizate și acoperă domenii precum îmbătrânirea sănătoasă, gestionarea stresului și pierderea în greutate.

De asemenea, Centrul de Cultură al județului Covasna a primit premiul cel mare pentru “Educație” pentru promovarea mofetelor. Această recunoaștere vine pentru eforturile lor de a traduce informațiile științifice despre mofete, un remediu natural rar din județul Covasna, în multiple limbi și de a le face accesibile publicului larg prin intermediul hărților interactive, cursurilor inteligente, cărți și panouri de informare.

Juriul a apreciat în mod special modul modern de comunicare utilizat pentru a promova tratamentele medicale, inclusiv cărți electronice, coduri QR și accesul copiilor la întrebări interactive și exerciții online. Aceste eforturi se traduc în informații accesibile pentru toate grupurile țintă.

Alte premii acordate în cadrul galei ESPA includ “Destinații SPA Inovative” pentru stațiunea Sfinții Constantin și Elena din Bulgaria, “SPA Medical Inovativ” pentru sanatoriul UAB Egles din Lituania, “Hotel SPA Inovativ” pentru Mövenpick Resort & Spa Fruske Terme din Serbia, “Concept SPA Inovativ” pentru Hotel Preidlhof GmbH din Italia, “Produse SPA Inovative” pentru Royal Spa, a.s. din Cehia și “Cercetare Medicală SPA Inovativă” pentru Niedersächsisches Staatsbad Pyrmont Betriebsgesellschaft GmbH din Germania.

Aceste premii subliniază angajamentul continuu pentru excelență și inovație în industria spa, contribuind astfel la promovarea sănătății și a turismului balnear în Europa. Sovata și mofetele din Covasna pot fi mândre de recunoașterea meritată pe scena europeană a spa-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare