Un weekend plin de competiții pentru sportivii CS Juvenes!

SPORT. Talentul și pasiunea pentru sport au fost pe deplin evidențiate în acest weekend pentru sportivii de la CS Juvenes, care au obținut rezultate remarcabile în diverse discipline. Dedicarea și antrenamentul intens s-au transformat în victorii impresionante, lăudate de comunitatea locală.

Una dintre vedetele acestui weekend de competiții a fost tânărul Lorenzo Curticapean, cel mai tânăr sportiv din secția de motocross. El a reușit să cucerească locul 1 la categoria 50cc Juniori în cadrul primei ediții a Cupei Transylvania la Motocros. Cu o abilitate și o determinare uimitoare, Lorenzo a reușit să devină campion în categoria sa, demonstrând că vârsta nu este o piedică atunci când pasiunea pentru sport este cu adevărat puternică.

Alte două performanțe notabile au venit de la Galfi Csaba Zalan și Molnar Sandor, care au reușit să se impună la categoriile MX 2 și Amatori, respectiv.

Într-un alt colț al orașului, echipa de Divizia B a secției de șah, sub coordonarea lui Baratosi Daniel, a avut o zi de duminică memorabilă. Echipa formată din Vlad Alexandru Enache, Farkas Eduard, Tokos Pozna Bence și Balla Norbert a înfruntat echipa CSM Sighisoara în etapa a patra a Diviziei B la șah. Cu strategie și talent, acești tineri jucători de șah au obținut o victorie de echipă semnificativă.

Efortul și dedicarea de care au dat dovadă sportivii CS Juvenes în acest weekend merită cu siguranță felicitările și aplauzele comunității. Aceste rezultate remarcabile demonstrează nu doar talentul sportivilor, ci și sprijinul și efortul susținut al antrenorilor și familiilor lor.

Felicitări tuturor sportivilor de la CS Juvenes pentru efortul depus și pentru victoriile impresionante obținute în acest weekend plin de competiții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare