SPAȚIU – Ce se întâmplă în pivnița pentru care Primăria Târgu Mureș s-a judecat timp de șase ani cu CJ Mureș

0
218

DECIZIE. După ce Primăria Târgu Mureș s-a judecat cu Consiliul Județean (CJ) Mureș șase ani pentru o pivniță și a pierdut-o (detalii AICI), administrația județeană a decis să mute acolo o clasă de… percuție.

 

Pivnița se află situată în centrul orașului, în Piața Trandafirilor nr. 5 – Corpul C, și va fi dată în folosință de noul proprietar, CJ Mureș, cu titlu gratuit pe perioada unui an, unei instituții din subordine, respectiv Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş.

 

Principalul argument al solicitării Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş constă în faptul că cursurile specialităților care se desfășoară în cadrul Centrului sunt perturbate de zgomotul cauzat de clasa de percuție, fapt pentru care conducerea instituției a cerut administrației județene să le aprobe mutarea respectivelor cursuri de percuție în pivnița recent recuperată de la Primăria municipiului reședință de județ.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ