SPECTACOL – „Daydream”, concert Radu Vâlcu Quartet în Cetatea Medievală din Târgu Mureș

0
196

TURNEU RVQ. Miercuri, 9 septembrie, la ora 20.30, în Cetatea Medivală din Târgu Mureș are loc concertul Daydream din cadrul turneului național de debut Radu Vâlcu Quartet.

 

Radu Vâlcu Quartet (RVQ) este compus din tineri și talentați artiști (Radu Vâlcu – chitară, Mihai Balabaș – vioară, Andrei Petrache – claviaturi, Răzvan Florescu – vibrafon&percuție tradițională și Alexandru Badea – tobe), care și-au propus prin turneul Daydream să ofere publicului o experiență muzicală unică, prin piese cu influenţe de world music, jazz, folclor și muzică contemporană, prezentate în premieră.

 

Turneul național de debut al RVQ se desfășoară în perioada 7-23 septembrie 2020 și cuprinde concerte în 9 orașe, după cum urmează:

07.09 – București, Casa Filipescu-Cesianu

08.09 – Sibiu, Filarmonica de Stat

09.09 – Târgu Mureș, Cetatea Medievală

10.09 – Odorheiu Secuiesc, Muzeul Haáz Rezsö

11.09 – Sfântu Gheorghe, Centrul de Cultură Arcuș

17.09 – Brașov, Visssual

18.09 – Cluj-Napoca, Jazz in The Park

19.09 – Timișoara, Filarmonica „Banatul”

22.09 – Ploiești, Filarmonica „Paul Constantinescu”

23.09 – București, Green Hours.

 

Accesul la evenimentele din cadrul turneului RVQ – Daydream va fi anunțat din timp pentru fiecare locație în parte, în limita locurilor disponibile și având în vedere obligativitatea respectării distanțării sociale impusă de măsurile de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19).

 

* Foto: Florin Ghenade – ConnectArts

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ