SPIRIT CIVIC – Cum au salvat militarii mureșeni din prima structură de forțe speciale ale Armatei Române un civil accidentat

0
1087

INTERVENȚIE. O subunitate a Batalionului 51 Operații Speciale “Vulturii” (prima structură de forțe speciale din Armata Română, unitate înființată la 1 martie 20003), aflată în misiune și care se deplasa dinspre Regin spre Târgu Mureș, s-a implicat în stabilizarea victimei unui accident de circulație care a avut loc între Gornești și Reghin.

 

Accidentul rutier, care a implicat un camion și un autoturism, s-a soldat cu o victimă care era întinsă pe asfalt. Militarii au acționat spontan, sanitarii au debarcat și au executat procedurile specifice de acordare a primului ajutor și stabilizarea victimei accidentului.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ