Spitalul Clinic Județean Mureș declarat „Spitalul Anului” la Romanian Healthcare Awards

PREMIU. Romanian Healthcare Awards, prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, este un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

Evenimentul final al competiției 2022 a avut loc pe 16 decembrie la la JW Marriott Grand Hotel din București, iar ediția de anul acesta s-a desfășurat, timp de 3 luni, în perioada septembrie – decembrie.

Cei 27 de membri ai juriului din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Irlanda și Marea Britanie au evaluat aplicațiile la cele 7 categorii ale competiției din acest an.

Spitalul Clinic Județean Mureș, cu proiectul Lucrări de construcții, reabilitare energetică și lucrări conexe la Secția Oncologie a fost desemnat „Spitalul Anului”.

Pe lista finaliștilor la secțiunea „Spitalul Anului”, au mai fost: Centrul Medical Transilvania, Spitalul de Boli Cronice Smeeni și Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare