Sport OK! 2023 – Un eveniment plin de Aventură și Adrenalină

SPORT. În 2023 Sport OK! vine cu o serie de noutăți deosebite pentru toți pasionații de sport și aventură. Evenimentul va avea loc în weekendul de 23 și 24 septembrie 2023 și promite să ofere o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Sâmbătă, 23 septembrie 2023 – Târgul de sporturi variate la Complexul Weekend

În prima zi a evenimentului, sâmbătă, 23 septembrie, va avea loc un târg de sporturi care va aduna peste 40 de discipline sportive, gata să fie descoperite și practicate pe loc. De la sporturi mai tradiționale, precum scrima, tirul cu arcul, fotbalul, baschetul și voleiul, până la aventuri mai neobișnuite precum ciclismul și călăria, toate vor fi prezente.

Pentru cei mai mici vizitatori, vor exista locuri de joacă tematice cu specific sportiv, iar cei curioși de senzații tari se vor bucura de o varietate imensă de activități în aer liber, inclusiv escaladare, caiac, activități specifice Salvamont și SMURD. Este o oportunitate unică de a experimenta și învăța mai multe despre aceste sporturi sub îndrumarea unor experți.

Duminică, 24 septembrie 2023 – Ziua Porților Deschise la Aerodrom

A doua zi a evenimentului, duminică, 24 septembrie 2023, este dedicată pasionaților de aventuri aeriene. Aerodromul din strada Libertății va găzdui o serie de activități spectaculoase, printre care se numără parașutismul, planorismul, zboruri demonstrative și parapantismul.

Aeroclubul Târgu Mureș va prezenta o expoziție impresionantă de avioane, planoare și tehnologie specifică, oferind vizitatorilor oportunitatea de a “inspecta” aceste aparate în detaliu. Copiii și cei curioși vor avea ocazia să se simtă ca adevărați aviatori pentru câteva ore, într-un mediu sigur și sub supravegherea experților.

În concluzie, Sport OK! 2023 se anunță a fi un eveniment memorabil, plin de aventuri și adrenalină pentru toate vârstele. Indiferent dacă sunteți pasionați de sporturi tradiționale sau aventuri mai neobișnuite, acest eveniment vă oferă ocazia de a experimenta și descoperi lumea fascinantă a sporturilor într-un mediu distractiv și interactiv. Nu ratați șansa de a face parte din această experiență unică în septembrie 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare