Ștefan Mandachi investește 1,3 milioane de euro în MentorMag, o aplicație de educație antreprenorială

INVESTIȚIE. Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care deține lanțul de restaurante Spartan și cunoscut pentru că a construit “autostrada de un kilometru”, investește 1,3 milioane de euro într-o platformă de e-learning cu lecții personalizate pentru antreprenorii începători, în special elevi și studenți.

Platforma MentorMag va oferi masterclass-uri și lecții experiențiale, ghidate de mentori. Aplicația se va baza pe sesiuni de mentorat individualizate, adaptate la nevoile personalizate ale utilizatorilor, care vor putea interacționa live cu profesioniști, experți în diverse domenii, inclusiv cu profesori.

Mentorii colaboratori pot dobândi statutul de co-asociați ai platformei, generând venituri proprii în funcție de timpul alocat utilizatorilor. Performanțele ulterioare ale utilizatorilor vor fi cuantificate și legate de profilul mentorului, care poate câștiga un procent din veniturile viitoare în funcție de atingerea obiectivelor elevilor.

“Am decis să investesc în acest concept încă din 2022. Platforma este inovatoare pentru că se bazează pe relația mentor-discipol, nu doar pe cursurile clasice, înregistrate. Piața internațională de e-learning este în plină expansiune și va ajunge la 300 de miliarde de dolari în 2022. În viitor, educația online va schimba fundamental structura educației, o tendință accelerată și pandemică. Trăim într-o perioadă în care cel care este autodidact și se formează sub supraveghere are cel mai mult de câștigat. Domeniul autoeducației concurează cu cel al inteligenței artificiale, potențialul fiind nelimitat. Cei care vor găsi formula de a oferi consumatorilor educație de calitate, inspirație și motivație vor avea un impact uriaș. Am decis să mă dedic în totalitate acestor proiecte educaționale și am pus pe plan secund toate celelalte afaceri, din zona HoReCa și Real Estate. Voi finanța orice plan de afaceri serios de e-learning. Am înființat o nouă companie și suntem pe cale să achiziționăm încă trei aplicații în 2023”, a declarat Mandachi.

Aplicația MentorMag va fi funcțională din luna aprilie și va conține inițial aproximativ 30 de cursuri, structurate pe mai multe teme: antreprenoriat, psihologie, finanțe, spiritualitate, juridic, management, strategie, vânzări și oratorie. Lecțiile filmate vor avea o durată cuprinsă între 2 și 9 ore. Planul de producție este de 200 de cursuri pe parcursul a trei ani. Pe platformă va exista o bibliotecă de meditații și rafturi digitale de digesturi, articole de bloguri financiare și lecții motivaționale zilnice. Elevii și studenții care nu își permit abonamentele vor beneficia de gratuitate.

“Am decis ca toți elevii și studenții fără șanse sau posibilități financiare să aibă acces gratuit la platformă, cu condiția să își argumenteze cazul și să treacă un “test” simplu, de perseverență. Conținutul platformei este foarte bun, iar sistemul este unic. Mentorii vor avea posibilitatea de a câștiga bani dacă proiectele discipolilor vor avea succes. Practic, dacă tu, ca elev sau discipol, îți atingi obiectivul și consideri că mentorul te-a ajutat în mod esențial, îl poți credita. Am o comunitate online de peste 830.000 de urmăritori, iar ținta este să rețin 5% dintre ei. În prezent, în domeniul afacerilor, mă concentrez doar pe industria online, deoarece există un potențial enorm, dar și pentru că sunt pasionat de ea. Vreau să construiesc prima franciză educațională pentru antreprenori”, subliniază Ștefan Mandachi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare