Strada Gheorghe Marinescu va fi prelungită până la intrarea în Sângeorgiu de Mureș

CONSTRUCȚII. Municipiul Târgu Mureș va beneficia de o extindere importantă a rețelei sale de străzi, prin prelungirea străzii Gheorghe Marinescu până la strada Stejarului, limita cu orașul Sângeorgiu de Mureș, după Cimitirul Municipal.

Joi, 29 februarie, Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș va lua în discuție un proiect de hotărâre pentru aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți acestei investiții. Potrivit proiectului, prelungirea străzii Gheroghe Marinescu va avea o lungime de 808 metri și va fi dotată cu trotuare, piste de biciclete și parcări pe toată lungimea sa. Valoarea lucrării este estimată la 12.087.789,023 lei, TVA inclus.

Tronsonul nou va începe la km 0+290, de la intersecția cu strada Căpâlna, și se va încheia la intrarea în strada Gheorghe Marinescu, unde va fi amenajat un sens giratoriu conform planului. Această soluție va contribui la fluidizarea traficului rutier, în special pentru ambulanțe și autovehicule de specialitate, între Sângeorgiu de Mureș și Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș, cartierul Cornișa și cartierul Gheorghe Marinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare