ȘTRAND – Municipalitatea investește 70.000 de euro în tratarea apei din Complexul „Weekend” din Tîrgu Mureș: bonus, cât se cheltuie în alte părți

CONTRACT. Firma mureșeană Dafcochim SRL, condusă de Iuliu Liviu Cojoc, va furniza materiale pentru tratarea și dezinfectarea apei din bazinele de înot de la Complexul de agrement și sport „Mureșul” și Bazinul acoperit „ing. Mircea Birău”.

 

Contractul cu Primăria Tîrgu Mureș (proprietarul complexului de agrement cunoscut de localnici sub denumirea “Weekend” și al bazinului acoperit) a fost semnat în această lună și este în valoare totală de aproximativ 70.000 de euro (respectiv, 318.336 de lei).

 

Suma la care firma Dafcochim va vinde materialele pentru tratarea apei este mai mică cu doar 991 de lei decât valoarea estimată de Primărie în momentul lansării licitației (319.327) și este aproximativ similară cu valoarea din fiecare an alocată pentru această acțiune.

 

Pentru comparație, suma este de trei ori mai mare decât cea achitată de Primăria Oradea pentru produse pentru tratarea și dezinfectarea apei din Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” și Bazinul „Crișul” (anul trecut, contractul pentru acestea produse a fost de 105.320,16 lei + TVA (s-au achizționat 54 de bucăți de agent de floculare; 36 de bucăți de agent dezinfectant și oxidant solid; 48 de bucăți de regulator al ph-ului apei; 12 bucăți subsțantă antialge Desalgine; 480 bucăți agent dezinfectant și oxidant lichid – și a fost suficient, au zis specialiștii lor).

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare