STRATEGIA – Proiectele de infrastructură rutieră pentru care autoritatea locală din Târgu Mureș va cere bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

0
254

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. Autoritatea locală din Târgu Mureș și-a anunțat strategia în privința finanțărilor ce urmează să fie solicitate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, acestea fiind deja aprobate de forul deliberativ al orașului (Consiliul Local).

 

Astfel, Primăria Târgu Mureș va depune cereri de finanțări pentru construirea unui pod peste râul Mureș, precum și pentru modernizarea a câtorva străzi din municipiu: Eden, Dezrobirii, Băneasa – tronsonul dintre str. Depozitelor și str. Nicolae Bălcescu -, Libertății – tronsonul dintre str. Cuza Vodă și str. Barajului – și drumul de legătură dintre satul Hărțău (com. Pănet) și strada Remetea din Târgu Mureș.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ