STRATEGIE – Sighișoara va fi promovată ca destinație turistică preferată de suporteri în timpul Euro 2020

DECIZIE. Ministerul Turismului a ales și municipiul Sighișoara printre cele șapte zone/orașe care vor fi promovate ca destinaţii turistice preferate de suporterii ce vor ajunge în România cu ocazia Campionatului European de Fotbal (Euro 2020), unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Europa.

 

Pe lângă vechiul oraș mureșean, România va promova ca “destinații turistice preferate de suporteri”: Litoralul Mării Negre, Delta Dunării, Sinaia, Braşov, Sibiu, Sighişoara şi Bucovina. Propunerea a fost acceptată de comisia guvernamentală de organizare a evenimentului.

 

UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal. Întrucât atunci se aniversează 60 de ani de la înființarea turneului, competiția se va desfășura în 12 orașe ale Europei, printre care și București (aici se vor disputa patru meciuri, trei din faza grupelor și o optime de finală).

 

Ministerul Turismului urmăreşte să-i determine pe suporterii care vor ajunge la Bucureşti să-şi prelungească şederea în România, sau să-i motiveze să revină pentru a-şi petrece vacanţele în țara noastră.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare