EVENIMENT – Concert special, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș

0
227

CONCERT. Joi, 15 noiembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Palatului Culturii din Tîrgu Mureș va avea loc un concert cameral special susținut de Cvartetul de coarde „Tiberius”, Cvartetul „New Zealand”, Gulyás Márta – pian (Ungaria), Haruka Nagao (în foto) – violă (Japonia), Tomasz Maté – violoncel (Ungaria) și Gregor Desman – pian (Slovenia).

 

Organizatorii, Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș, au anunțat că programul cuprinde opere compuse de Wolfgang Amadeus Mozart și Gabriel Fauré, respectiv Sonata pentru pian şi vioară în La major – W.A.Mozart, Cvartet cu pian în do minor – G.Faure, Concert pentru pian în Do major – W.A.Mozart și Cvintet cu două viole în sol minor – W.A.Mozart.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ