Summer Makers Market – Târg de artizanat și festival de distracție în Curtea Cetății din Târgu Mureș / Kézműves vásár és szórakoztató fesztivál a marosvásárhelyi vár udvarban

EVENIMENT. Pe 8 iunie, vă invităm să vă alăturați nouă într-o zi plină de distracție și aventură în inima Târgu Mureșului! Curtea Cetății medievale va fi gazda unui eveniment special, care promite să fie memorabil pentru întreaga familie și pentru toți prietenii noștri.

Ce vă așteaptă?

  • Târg de artizanat: Peste 78 de artizani talentați vor expune și vinde o varietate de produse unice și de calitate. De la bijuterii lucrate manual la obiecte de decor și îmbrăcăminte originală, veți găsi tot ce vă poate încânta sufletul și ochii.
  • Workshopuri meșteșugărești: Pregătim mai multe ateliere în care veți putea învăța diverse meșteșuguri tradiționale sau moderne. Confecționarea lumânărilor, cianotipia, săpunul din fetru și pictura pe ceramică sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți încerca.
  • Concerte și spectacole: Dimineața va fi deschisă de un concert antrenant susținut de Gryllus Vilmos (HU), care va încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari. După-amiaza va fi animată de trupele Brody & Dr.Panda și Me and the Boy, care vă vor ține pe ringul de dans cu muzică captivantă.
  • Distracție și jocuri: În tot timpul evenimentului, Just For Fun va asigura divertismentul și voia bună, cu o varietate de jocuri precum pingpong, badminton, teqball și multe altele.
  • Delicii culinare: Nu puteau lipsi bunătățile culinare! Vă invităm să vă delectați cu pizza proaspăt coaptă de la Arthur’s Corner și cu alte specialități delicioase pe care le veți găsi la fața locului.

Așadar, marcați-vă în calendar data de 8 iunie și pregătiți-vă pentru o zi plină de aventuri și bucurii într-un cadru de poveste, în curtea Cetății medievale din Târgu Mureș! Veniți alături de familie și prieteni și bucurați-vă de atmosfera de sărbătoare!

Vă așteptăm cu drag!

Organizatorii evenimentului: Papp Gyopár   Horváth Kriszta


ESEMÉNY. Június 8-án meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk egy kalandokkal és szórakozással teli napra Marosvásárhely szívében! A középkori vár udvara ad otthont egy különleges eseménynek, amely emlékezetesnek ígérkezik az egész család és minden barátunk számára.

Mire számithatnak a látogatók?

Kézműves vásár: Több mint 78 tehetséges kézműves állít ki és árusít különféle egyedi és minőségi termékeket. A kézzel készített ékszerektől kezdve a dísztárgyakon át az eredeti ruhákig mindent megtalál, ami a lelket és a szemet gyönyörködteti.

Kézműves műhelyek: Számos műhelymunkával készülünk, ahol különböző hagyományos és modern kézműves mesterségeket tanulhatnak meg. Gyertyakészítés, cianotípia, nemezszappankészítés és kerámiára festés csak néhány a tevékenységek közül, amelyeket kipróbálhat.

Koncertek és előadások: A délelőttöt Gryllus Vilmos (HU) fergeteges koncertje nyitja, aki kicsiket és nagyokat egyaránt megörvendeztet. A délutánt a Brody & Dr.Panda és a Me and the Boy zenekarok fogják feldobni, akik izgalmas zenéjükkel a táncparketten tartanak majd.

Szórakozás és játék: A rendezvény egész ideje alatt a Just For Fun gondoskodik a szórakozásról és a jókedvről különböző játékokkal, például asztalitenisz, tollaslabda, teqball és sok más játékkal.

Kulináris élvezetek: Kulináris élvezetekben nem lesz hiány! Meghívjuk Önt, hogy kényeztesse magát az Arthur’s Corner frissen sült pizzájával és más finomságokkal, amelyeket a helyszínen talál.

Június 8-át jegyezze be a naptárba, és készüljön fel egy kalandokkal és örömökkel teli napra egy mesebeli környezetben, Marosvásárhely középkori várának udvarán! Jöjjön el családjával és barátaival, és élvezze az ünnepi hangulatot!

Mindenkit szeretettel várunk!

A rendezvény szervezői: Papp Gyopár Horváth Kriszta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare