Surprize și entuziasm la Turneul Transylvania Open: Sorana Cîrstea și planurile ei pentru competiția de la Cluj

SPORT. A inceput Turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj (16-22 octombrie) Pe tabloul principal se află șase jucătoare de tenis din România. Caroline Garcia (29 de ani) și Donna Vekic (27 de ani) erau principalele favorite ale turneului de la Cluj, dar origanizatorii au anunțat că cele două s-au retras din motive medicale. Astfel Sorana Cîrstea a devenit principala favorită!

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 26 WTA) a dezvăluit că a folosit turneele la care a participat în China ca o pregătire pentru competiția de la Cluj-Napoca. Prezentă la tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Cluj-Napoca, Sorana Cîrstea a exprimat entuziasmul că va juca pentru prima oară la Transylvania Open.

Sorana a dezamăgit la turneele din China, oprindu-se în turul doi la Ningbo și în primul tur la Beijing. La Transylvania Open, Sorana Cîrstea va debuta împotriva Evei Lys (Germania, 119 WTA), iar favorita principală își propune să meargă până în finală.
Celelalte românce participante la turneul de la Cluj-Napoca și-au aflat adversarele. Ana Bogdan o va înfrunta pe Viktoriya Tomova (Bulgaria), Jaqueline Cristian o va întâlni pe Celine Naef (Elveția), Gabriela Ruse va da piept cu Alycia Parks (SUA), iar Patricia Țig și Miriam Bulgaru vor avea ambele adversare venite din calificări în primul tur.

Toate abonamentele pentru Transylvania Open 2023 au fost epuizate, ceea ce demonstrează interesul mare al fanilor tenisului. Cu toate acestea, cei care doresc să participe la eveniment pot achiziționa bilete de o zi, care le oferă acces la toate meciurile care au loc în acea zi pe ambele terenuri de joc. De asemenea, merită menționat că la calificările turneului, publicul are acces gratuit. Pentru achiziționarea de bilete, vizitatorii pot accesa platforma entertix.ro. Este important de menționat că biletele nu sunt rambursabile. Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și se încadrează în categoria WTA 250.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare