Suspendare temporară a curselor către Germania din Aeroportul Tg. Mureș

TRANSPORT. Operatorul principal de zboruri al Aeroportului Transilvania Tg. Mureș, Wizz Air, a luat decizia de a suspenda temporar cursele către și dinspre Dortmund și Memmingen, Germania, începând cu 28 și 29 martie 2024, respectiv.

Într-un comunicat recent postat pe pagina de Facebook a aeroportului, compania și-a exprimat regretul pentru disconfortul creat pasagerilor și a exprimat speranța că zborurile vor fi reluate în jurul mijlocului lunii septembrie a acestui an.

Comunicatul menționează, de asemenea, că începând cu finalul lunii martie, operatorul a decis să crească frecvența zborurilor cu destinația Londra-Luton la 3 zboruri pe săptămână.

Această decizie vine ca o măsură temporară și se aliniază cu dinamica schimbărilor din industria aviatică, în încercarea de a gestiona eficient resursele și de a se adapta la cererea actuală a pasagerilor. Pasagerii sunt încurajați să consulte site-ul oficial al companiei aeriene pentru cele mai recente actualizări privind programul zborurilor și eventualele schimbări ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare