Swiss International Air Lines deschide zboruri directe Cluj-Napoca – Zurich

ZBORURI NOI. Începând cu data de joi, 28 martie, Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca va oferi un nou serviciu de transport aerian către o destinație internațională de prestigiu. Compania aeriană Swiss International Air Lines va inaugura zboruri directe către Zurich, Elveția, deschizând astfel noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Transilvania.

Zborurile către Zurich vor fi operate cu o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, joi și duminică. Această nouă rută vine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor din regiunea Transilvaniei, oferindu-le acces direct către una dintre cele mai importante destinații din Europa.

Pentru rezervări și informații suplimentare, pasagerii pot accesa site-ul companiei aeriene Swiss International Air Lines, disponibil la adresa www.swiss.com. Aici, aceștia vor găsi detalii despre programul de zbor, tarifele disponibile și modalități de contact pentru asistență.

Deschiderea acestei noi rute consolidează poziția Aeroportului Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca ca un hub important în regiunea de nord-vest a României. Cu legături directe către Zurich, pasagerii vor beneficia de noi posibilități pentru călătorii de afaceri, turism sau vizite familiale în Elveția și alte destinații internaționale accesibile prin intermediul aeroportului.

Lansarea zborurilor directe către Zurich reprezintă o veste bună pentru călătorii din Transilvania și o dovadă a dezvoltării continue a infrastructurii aeroportuare din Cluj-Napoca. Pasagerii vor avea acum acces facil și rapid către una dintre cele mai importante destinații europene, cu servicii de înaltă calitate oferite de compania aeriană Swiss International Air Lines.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare