Târgu Mureș are un nou operator de salubrizare stradală

COMUNICAT DE PRESĂ. În 13 martie, primarul Soós Zoltán a semnat contractul cu S.C. Sylevy Cleaning S.R.L., câștigător al licitației în regim de urgență pentru serviciul de salubrizare stradală.
Ordinul de începere va fi dat imediat după finalizarea procedurilor conexe.

Am decis rezilierea contractului pentru salubrizarea stradală, pe care municipalitatea îl avea încheiat cu SC Brantner Servicii Ecologice S.R.L., pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale. Cred că niciunul dintre târgumureșeni nu este mulțumit de modul în care arată orașul, și nici noi, ca administrație.
Problema cea mai urgentă cu care ne confruntăm este, în continuare, neridicarea gunoiului și curățarea orașului. Este nevoie urgent să avem servicii de calitate pentru salubrizare. Din păcate însă, administrația publică nu funcționează precum un sistemul privat, adică dacă nu ești mulțumit cu un operator, cauți altul și îl poți schimba imediat. Contează să ai un serviciu de calitate la un preț acceptabil. Am reușit să avem o procedură pentru desemnarea unui operator de salubritate, iar acest lucru l-am realizat în termenul cel mai scurt posibil.
”, a declarat primarul Soós Zoltán.

Durata contractului este de 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare