TÂRGU MUREȘ – În cazul morții celor doi copii în incendiul din Valea Rece, polițiștii mureșeni au deschis dosar penal

0
356

CERCETĂRI – COPII DECEDAȚI. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunțat că a deschis un dosar penal în cauza morții celor doi copii, în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă, 30 octombrie, în cartierul Valea Rece din Târgu Mureş.

 

La momentul producerii incendiului, în locuință erau 3 copii, însă unul dintre ei a reușit să se salveze. Ceilalți doi minori, unul în vârstă de 3 luni și altul în vârstă de 1 an și 9 luni, au fost găsiți, după stingerea incendiului de către pompieri, în casă, decedați.

 

IPJ Mureș a precizat că în acest moment, “sub supravegherea unităţii de parchet competente”, sunt continuate cercetările „în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ