Târgul Cetății Târgu-Mureș vă așteaptă cu bunătăți și surprize între 6-8 aprilie

EVENIMENT. Știm că sunteți în criza de dinaintea sărbătorilor Pascale, așa că Iepurașul vă așteaptă cu surprize și comori ascunse la Târgul Cetății.

Oferta de la Târgul Cetății, 6-8 aprilie, va fi foarte bogată iar pentru ca să vă tentăm puțin vă enumerăm doar cîteva delicii: mezeluri, brânzeturi, preparate din pește, pâine de casă cu diferite arome, prăjituri și ciocolată, dulciuri vegane, băuturi și multe altele. Toate sunt de la producători locali, iar multe sunt în premieră, sau revin după o lungă absență.

Chiar dacă afară este mai răcoare, pe Bulevardul Cetății, producătorii participanți vă așteaptă 10 ore pe zi, cu bunătăți și obiecte frumos dichisite, suntem siguri că și voi vă veți rupe puțin din timp ca să îi vizitați.

Programul Târgului Cetății, este următorul:
📌 Joi, 6 aprilie – 12.00 – 20.00
📌 Vineri, 7 aprilie – 10.00 – 20.00
📌 Sâmbătă, 8 aprilie – 10.00 – 20.00

Surprizele sunt anunțate de către organizatori:
“Vineri, 7 aprilie, între orele 16.00 și 19.00, vânează comorile ascunse și păstrează-le drept amintire de la Iepuraș.
🍀Avem și o comoară mai mare, de care să te bucuri cu întreaga familie! Comorile vor fi ascunse pe Bulevardul Cetății, în zona târgului, dar nu în standurile producătorilor.
🍀Deoarece căutătorii vor găsi în primă fază doar bilețele cu numele comorilor, sunt rugați să treacă pe la căsuța de sticlă din mijlocul târgului, pentru validare și ridicarea comorii propriu-zise.
🧰 Comori: 10 șorturi inscripționate cu Târgul Cetății, bijuterii, dulciuri, jucăriii, obiecte de decor, cosmetice, flori. Premiul cel mare: 🧺un COȘ CU BUNĂTĂȚI🧺”

Deci nu mai sta pe gânduri, mergi la vânătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare