TÂRGUL CETĂȚII, ultimul târg din acest sezon

EVENIMENT. Organizatorii tradiționalului Târg al Cetății se pregătesc pentru ultima ediție din acest an. Evenimentul va avea loc între 14 – 16 octombrie 2022, pe Bulevardul Cetății din Târgu Mureș.
 
Mii de produse alimentare și cadouri au pregătit producătorii și artizanii pentru ultima ediție a târgului din acest an. Pe lângă deja consacratele bunătăți locale: mezeluri, brânzeturi, gemuri și siropuri, băuturi, plante aromatice, dulcețuri, miere, murături, dulciuri, prăjituri, conserve, legume, fructe, ulei presat la rece, bere, ceaiuri etc, artiști plastici autentici aduc la târg obiecte sculptate sau pictate manual, bijuterii, cosmetice naturale, jucării și plante ornamentale de sezon.
 
Nu vor lipsi nici bunătățile specifice toamnei: must, vin fiert, mere, castane, sau palanețe cu prune coapte pe loc în cuptor cu lemne. Produsele sunt aduse la Târgu – Mureș de producători și artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna și Cluj.
 
Programul târgului este: vineri, între orele 11.00 – 20.00, sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 19.00.
Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale și este organizat în parteneriat cu Primăria Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare