Târgul de Crăciun din Sibiu se va deschide luna viitoare

EVENIMENT. Ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai vizitate din țară, va avea loc între 11 noiembrie și 2 ianuarie în Piața Mare a orașului.

Cea de-a 15-a ediție a evenimentului, o atracție turistică majoră pentru oraș, va fi prima fără restricții, după ce pandemia a impus diverse ajustări.

Vor fi deschise peste 100 de standuri, care vor oferi vizitatorilor produse de la decorațiuni de Crăciun și bijuterii din porțelan până la obiecte pictate sau sculptate manual și specialități culinare.

Copiii vor putea vizita Atelierul lui Moș Crăciun și se vor putea bucura de experiențe teatrale de tip boutique, în timp ce atracții consacrate, precum patinoarul și proiecțiile video pe clădirile din Piața Mare a orașului (Piața Mare), fac și ele parte din evenimentul din acest an.

Instalațiile de iluminat folosite sunt realizate cu becuri eficiente din punct de vedere energetic, iar programul de iluminat va fi adaptat la nivelul de lumină naturală și va fi pornit doar atunci când are sens, au explicat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare