Târgul “Pro Fundata Fair 2023” aduce Fundata în prim-planul turismului românesc

TURISM. Fundata, aflată în inima Carpaților, se pregătește să revină în atenția industriei turismului din România și din străinătate prin intermediul unui eveniment special. “Pro Fundata Fair 2023” este un eveniment de promovare turistică care se va desfășura în perioada 18 – 21 septembrie 2023. Acesta este organizat de comunitatea de afaceri din Fundata și Șirnea, în parteneriat cu Primăria Fundata și cu Clubul Presei de Turism FIJET România.

Evenimentul are ca scop atragerea jurnaliștilor și a reprezentanților agențiilor de turism, atât din România, cât și din străinătate, pentru a promova zona Fundata drept o destinație de vacanță autentică și atrăgătoare pentru iubitorii de natură, mâncare tradițională și peisaje unice. Comuna Fundata, alcătuită din satele Fundata, Fundățica și Șirnea, va fi prezentată într-un format inedit, cu case tradiționale, pensiuni, hoteluri și activități legate de turismul activ.

La acest eveniment sunt așteptați jurnaliști și reprezentanți ai agențiilor de turism din 20 de state europene. Invitația lor este formulată ca o promisiune de a descoperi “gusturi, culori, natură, povești și emoții” unice în această zonă.

Un susținător de seamă al acestei inițiative este Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale de călătorie “Wild Carpathia” și “Flavours of Romania”. Acesta a subliniat autenticitatea rurală a comunității din Fundata și legătura strânsă pe care localnicii o păstrează cu tradițiile și cultura locală. Ottley a subliniat că Fundata oferă o perspectivă unică asupra vieții de munte în Carpați și că evenimentul “Pro Fundata Fair” oferă o oportunitate excelentă pentru a experimenta Transilvania și pentru a descoperi de ce România devine o nouă destinație turistică în Europa.

Evenimentul “Pro Fundata Fair 2023” reprezintă un pas semnificativ în promovarea turismului rural și autentic din România, oferind vizitatorilor șansa de a experimenta viața și frumusețea zonei Fundata într-un mod autentic și interactiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare