TAROM lansează două curse speciale București – Frankfurt pentru meciul final din grupele Euro 2024

UTIL. TAROM a luat inițiativa de a introduce două curse speciale pentru a permite suporterilor să fie alături de echipa României la ultimul meci din grupele Euro 2024, care va avea loc împotriva Slovaciei.

Primul zbor special va pleca din București, de la Aeroportul Otopeni, la ora 8:50, în ziua partidei de miercuri împotriva Slovaciei. Zborul este programat să ajungă la Frankfurt la ora locală 10:30, oferind suporterilor oportunitatea de a ajunge la destinație în timp util pentru a participa la meci și a susține echipa națională.

A doua cursă TAROM este programată pentru 27 iunie, cu plecare din Frankfurt la ora locală 11:30 și sosire pe Aeroportul Otopeni la 14:55, ora României. Această cursă permite suporterilor să revină în țară după meci și să se bucure de o experiență completă în acompanierea echipei naționale.

Biletele pentru ambele curse speciale pot fi achiziționate prin intermediul site-ului oficial al companiei TAROM. Această inițiativă vine în întâmpinarea pasionaților de fotbal din România, oferindu-le posibilitatea de a călători rapid și convenabil pentru a fi prezenți la un moment crucial în parcursul echipei naționale în competiția Euro 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare