TAROM organizează “Ziua Porților Deschise” pentru copii de 1 iunie

1 IUNIE. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, TAROM va organiza pe 1 Iunie evenimentul “Ziua Porților Deschise”, oferind copiilor și familiilor acestora o oportunitate unică de a explora o aeronavă și de a învăța despre lumea aviației. Evenimentul se va desfășura în incinta Hangarului TAROM și pe platforma din fața acestuia, între orele 10:00 și 16:00.

O Experiență inedită pentru cei mici
“Ziua Porților Deschise” este deschisă tuturor, atât copiilor cât și adulților. Intrarea este liberă, iar participanții vor avea ocazia să viziteze o aeronavă TAROM și să facă fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. În plus, cei mici vor putea întâlni piloți, însoțitori de zbor și ingineri de aviație, care vor fi disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a face fotografii alături de vizitatori.

Gratuitate la bilete pentru copii
Pe 1 Iunie, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor beneficia de gratuitate la biletele de avion achiziționate în această zi pentru orice perioadă de călătorie. Această ofertă specială este valabilă doar pentru copiii care călătoresc însoțiți de un adult, făcând astfel mai accesibile călătoriile de familie.

Facilitați speciale pentru copii
Pentru a face experiența și mai memorabilă, TAROM va pregăti un ghișeu special destinat celor mici, unde aceștia vor putea interacționa cu agenții de check-in. Acest ghișeu va oferi o experiență interactivă și educativă, familiarizând copiii cu procesul de check-in și pregătindu-i pentru viitoarele lor călătorii.

Despre TAROM
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înființată în anul 1954 și operează sub autoritatea Ministerului Transporturilor. TAROM este membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010 și a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din anul 1993. Cu o flotă de 18 aeronave, TAROM operează 70 de destinații, fie cu aeronave proprii, fie în parteneriat cu alți operatori prin acorduri code share.

Concluzie
Evenimentul “Ziua Porților Deschise” organizat de TAROM reprezintă o ocazie minunată pentru copii și părinți de a descoperi universul fascinant al aviației. Prin activități interactive și întâlniri cu profesioniști din domeniu, cei mici vor putea învăța despre avioane și zboruri într-un mod captivant și educativ. Oferta specială de 1 Iunie și facilitățile dedicate copiilor fac din această zi una de neuitat pentru toți participanții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare