TAROM – Prima cursă internă de pe Aeroportul Transilvania: București – Tîrgu Mureș, din 22 noiembrie

0
202

CURSĂ INTERNĂ. Începând din 22 noiembrie, compania aviatică Tarom reintroduce cursă regulată internă spre/de pe Aeroportul Internațional Transilvania pe ruta București – Tîrgu Mureș. Zborurile reîncep din 22 noiembrie și se vor realiza după așa-numitul “program parlamentar”, respectiv pe ruta Bucureşti – Târgu-Mureş, în fiecare joi şi duminică (decolează de pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” la 21.20 şi aterizează pe Aeroportul Internațional Transilvania la 22.30), iar pe ruta Târgu-Mureş – Bucureşti, în fiecare vineri şi luni (decolează la 05.40 şi aterizează la ora 06.50).

 

Compania Tarom a anunțat că între 23 decembrie şi 6 ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor și că se va zbura cu avioane de tip ATR 42-500 (numite și autocare zburătoare, care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră).

 

Noua rută se alătură curselor regulate externe către Budapesta, Dortmund, Londra şi Memmingen, București devenind a cincea destinaţie de pe Aeroportul Transilvania – conducerea aeroportului mureșean a precizat că introducerea noilor curse rămâne un obiectiv important al conducerii și că se poartă discuţii şi cu alte companii aeriene despre deschiderea mai multor rute noi.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ