TAROM – Prima cursă internă de pe Aeroportul Transilvania: București – Tîrgu Mureș, din 22 noiembrie

CURSĂ INTERNĂ. Începând din 22 noiembrie, compania aviatică Tarom reintroduce cursă regulată internă spre/de pe Aeroportul Internațional Transilvania pe ruta București – Tîrgu Mureș. Zborurile reîncep din 22 noiembrie și se vor realiza după așa-numitul “program parlamentar”, respectiv pe ruta Bucureşti – Târgu-Mureş, în fiecare joi şi duminică (decolează de pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” la 21.20 şi aterizează pe Aeroportul Internațional Transilvania la 22.30), iar pe ruta Târgu-Mureş – Bucureşti, în fiecare vineri şi luni (decolează la 05.40 şi aterizează la ora 06.50).

 

Compania Tarom a anunțat că între 23 decembrie şi 6 ianuarie cursele vor fi suspendate din cauza sărbătorilor și că se va zbura cu avioane de tip ATR 42-500 (numite și autocare zburătoare, care pot transporta 48 de pasageri cu o viteza de croazieră de 550 km/oră).

 

Noua rută se alătură curselor regulate externe către Budapesta, Dortmund, Londra şi Memmingen, București devenind a cincea destinaţie de pe Aeroportul Transilvania – conducerea aeroportului mureșean a precizat că introducerea noilor curse rămâne un obiectiv important al conducerii și că se poartă discuţii şi cu alte companii aeriene despre deschiderea mai multor rute noi.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare