TEDxCornisa Youth: Transformând ideile în acțiune – 14 OCTOMBRIE 2023

EVENIMENT. Într-o lume a schimbărilor rapide și a inovației continue, inspirația și acțiunea devin esențiale pentru a construi un viitor mai bun. Acesta este exact obiectivul TEDxCornisa Youth, evenimentul care își propune să transforme ideile în proiecte și proiectele în realitate. Ediția din 14 octombrie 2023 are ca scop să aducă împreună tineri, lideri de opinie din social media, antreprenori și vizionari pentru a explora cum putem schimba lumea în care trăim.

Transformarea prin Idei și Acțiune

TEDxCornisa Youth nu este doar un eveniment, ci o mișcare. O mișcare pentru transformare, pentru schimbare și pentru construirea unui viitor mai bun. Participanții la acest eveniment au ocazia să asculte și să se conecteze cu cei care au reușit să transforme ideile lor în acțiuni concrete.
Printre primii participanți anunțați sunt: Selly, Smaranda, Theo Zeciu, Sandra O’Connor, Radu Brașoveanu și George Retegan.

Explorând Tehnologia, Inovația și Sustenabilitatea

În cadrul TEDxCornisa Youth, tehnologia și inovația sunt la ordinea zilei. Vor fi prezentate idei revoluționare și inițiative care abordează provocările globale, de la schimbările climatice la inovarea tehnologică. Sustenabilitatea este un alt aspect cheie al evenimentului, căci ne dorim să înțelegem cum putem contribui la construirea unei lumi mai bune pentru generațiile viitoare.

Povestiri personale și experiențe de viață

La TEDxCornisa Youth, prezentările captivante în stilul inconfundabil TEDx aduc pe scenă povestiri personale și experiențe de viață care au condus la transformări semnificative. Aceste povești inspiraționale arată că oricine poate avea un impact pozitiv asupra lumii înconjurătoare.

Un Eveniment pentru toți cei interesați de Schimbare

Indiferent dacă ești elev, student, tânăr profesionist sau doar un pasionat de schimbare, TEDxCornisa Youth este locul unde poți găsi inspirație și conexiuni valoroase. Aici, vei întâlni oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru schimbare și inovație.

Hai să transformăm împreună!

TransformNation pornește din Târgu Mureș și se extinde către întreaga lume. Participă la TEDxCornisa Youth pe 14 octombrie 2023 și fă parte din această mișcare de transformare. Haideți să aducem împreună schimbarea pe care o dorim în lume și să construim un viitor mai bun pentru toți.

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la eveniment!
Bilete la eveniment aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare