Tehnologia redefinește experiența umană: Bucharest Tech Week, ediția a opta

TECH. Capitala României va găzdui a opta ediție a Bucharest Tech Week, un eveniment care transformă orașul în epicentrul inovației tehnologice, în perioada 10 – 16 iunie, și va primi peste 25.000 de entuziaști ai tehnologiei. Evenimentul se concentrează pe redefinirea experienței umane prin tehnologie și promite să inspire atât specialiștii din industrie, cât și pasionații, oferindu-le oportunitatea de a descoperi cele mai recente tendințe și inovații. Bucharest Tech Week este structurat în 5 zile de Summituri de Afaceri, urmate de Tech Expo, cel mai mare târg de tehnologie din România, deschis publicului larg în weekend.

Summiturile de Afaceri, găzduite de NORD Events Center by Globalworth, vor aduce împreună peste 50 de speakeri și 1500 de profesioniști în domeniul afacerilor, oferind peste 30 de ore de conținut de calitate. Sub tema „Noua Călătorie Umană”, Summiturile de Afaceri vor aduce perspective inovatoare pentru mediul de afaceri și soluții pragmatice pentru integrarea inteligenței artificiale în viața de zi cu zi.

Tech Expo, cel mai mare târg de tehnologie din România, va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde participanții vor putea testa cele mai noi echipamente și soluții pentru casă inteligentă, vehicule electrice și hibride, roboți, drone, soluții de e-sănătate, mobilitate urbană, realitate virtuală, dispozitive purtabile și multe altele.

În cadrul Tech Expo, vor fi prezentate peste 350 de produse și soluții de către peste 70 de expozanți, pe o suprafață de expoziție de 5000 mp. Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a explora cele mai noi tehnologii și inovații.

Pe lângă expoziție, vor avea loc și dialoguri, dezbateri și demonstrații pe diverse teme legate de tehnologie și impactul acesteia în diferite domenii, precum educația și tinerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare