Campionatul Național de Juniori II, imagine din concurs (foto: frtm.ro)

TENIS DE MASĂ – Mureșencele Andreea Teglaș (Mureșul Luduș) și Ungvari Evelyn (CSȘ Tîrgu Mureș), vicecampioane naționale la juniori

MEDALII. Duminică, 15 aprilie, la Câmpulung (jud. Argeș), s-a încheiat Campionatul Național Juniori II organizat de Federația Română de Tenis de Masă. La competiție au participat 87 de băieți și 89 fete de la 32 de cluburi, printre care și cluburile din județul Mureș CSȘ Tîrgu Mureș și ACS Mureșul Luduș.

 

Două dintre junioarele mureșence, Andreea Teglaș (ACS Mureșul Luduș) și Ungvari Evelyn (Clubul Sportiv Școlar Tîrgu Mureș) au câștigat medaliile de argint în probele de dublu feminin și dublu mixt.

 

Andreea Teglaș și Ramona Chiripuci (CSM Giurgiu) au cedat în finala probei de dublu feminin, cu 0-3, în fața cuplului Ioana Sîngeorzan – Patricia Ianău (LPS Bistrița), iar la dublu mix, Ungvari Evelyn (CSȘ Tîrgu Mureș) și Bujor Dragoș (CSA Steaua București) au fost învinși, cu 3-1, de cuplul Alexandra Zaharia (Farul Constanța) – Andrei Tomică (CS Pristavu Câmpulung). Performanța este cu atât mai meritorie pentru cele două tenismene din Mureș, cu cât acesta este primul an în care concurează la categoria de vârstă Juniori II.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare