TENIS DE MASĂ – Mureșencele Andreea Teglaș (Mureșul Luduș) și Ungvari Evelyn (CSȘ Tîrgu Mureș), vicecampioane naționale la juniori

0
274
Campionatul Național de Juniori II, imagine din concurs (foto: frtm.ro)

MEDALII. Duminică, 15 aprilie, la Câmpulung (jud. Argeș), s-a încheiat Campionatul Național Juniori II organizat de Federația Română de Tenis de Masă. La competiție au participat 87 de băieți și 89 fete de la 32 de cluburi, printre care și cluburile din județul Mureș CSȘ Tîrgu Mureș și ACS Mureșul Luduș.

 

Două dintre junioarele mureșence, Andreea Teglaș (ACS Mureșul Luduș) și Ungvari Evelyn (Clubul Sportiv Școlar Tîrgu Mureș) au câștigat medaliile de argint în probele de dublu feminin și dublu mixt.

 

Andreea Teglaș și Ramona Chiripuci (CSM Giurgiu) au cedat în finala probei de dublu feminin, cu 0-3, în fața cuplului Ioana Sîngeorzan – Patricia Ianău (LPS Bistrița), iar la dublu mix, Ungvari Evelyn (CSȘ Tîrgu Mureș) și Bujor Dragoș (CSA Steaua București) au fost învinși, cu 3-1, de cuplul Alexandra Zaharia (Farul Constanța) – Andrei Tomică (CS Pristavu Câmpulung). Performanța este cu atât mai meritorie pentru cele două tenismene din Mureș, cu cât acesta este primul an în care concurează la categoria de vârstă Juniori II.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ