Tesla prezintă noul model 3 în România

EVENIMENT. Reprezentanța Tesla în România a organizat un eveniment pentru a prezenta versiunea modernizată a Model 3, oferind informații despre îmbunătățirile aduse vehiculului. Aceasta este considerată prima prezentare oficială a mărcii Tesla în România. Model 3 a ajuns pe piața europeană în această toamnă și vine cu îmbunătățiri semnificative.

Noul Tesla Model 3 vine cu o autonomie majorată, variantele includ:

1. Versiunea de bază cu tracțiune pe puntea din spate și o autonomie maximă de 513 km, la un preț de bază de 42.990 de euro.

2. Varianta Long Range cu două motoare și o autonomie de 629 km, la un preț de 50.990 de euro.

Conform oficialilor Tesla din România, mașinile comandate pot fi livrate în doar două până la șase săptămâni.

În ceea ce privește designul exterior, Model 3 modernizat prezintă unele schimbări la partea frontală, faruri noi inspirate de Model S, jante noi și o gamă diversificată de culori. Coeficientul aerodinamic a fost îmbunătățit, iar lungimea mașinii a crescut cu peste 20 mm până la 4.720 mm.

Interiorul a fost revizuit pentru a oferi mai mult spațiu pentru pasageri și include scaune ventilate, iluminare ambientală, o tabletă centrală de 15,4 inchi și noi fețe ale ușilor. Volumul portbagajului a fost crescut până la 682 de litri.

Una dintre modificările notabile este noul volan care include acum comenzile pentru semnalizare și ștergătoarele de parbriz. Poziționarea mașinii în „Drive” sau „Reverse” este acum controlată de pe ecranul central.

Tesla Model 3 modernizat include și îmbunătățiri tehnologice precum senzori mai performanți, camere video cu rezoluție mai mare, un sistem de sunet îmbunătățit și un microfon cu fidelitate mai mare. Aceste îmbunătățiri vizează creșterea confortului și experienței conducătorului.

Această lansare reprezintă un pas semnificativ în evoluția vehiculelor electrice Tesla în România și în piața auto europeană în general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare