The Cheesecake House din Târgu-Mureș: Furnizor oficial al Casei Regale pentru încă 3 ani

GASTRONOMIC. Într-un anunț cu adevărat măreț, The Cheesecake House din Târgu-Mureș se bucură să împărtășească cu mândrie că prestigioasa Casa Regală a României a confirmat aprecierea sa continuă pentru calitatea excepțională a produselor oferite de acest brand distins.
Casa Regală a României, prin Majestatea Sa, Custodele Coroanei, a prelungit titulatura de Furnizor al Casei Regale pentru următorii 3 ani, marcând astfel o recunoaștere extraordinară a dedicării și calității exemplare ale The Cheesecake House.

Această prelungire a parteneriatului confirmă angajamentul ferm al The Cheesecake House de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Este o onoare deosebită pentru acest brand să fie asociat cu Casa Regală, o instituție care promovează excelența și tradiția.

În timp ce brandul continuă să-și crească reputația, recunoașterea din partea Casei Regale reprezintă o validare a eforturilor constante de a satisface cele mai exigente standarde de calitate.

Cu un angajament față de calitate și un meniu variat de cheesecake-uri excepționale, The Cheesecake House rămâne un nume de referință în lumea deserturilor în Târgu-Mureș, cât și în țară.

Cine vrea să deguste minunatele lor produse, îi găsiți lângă Cetate, pe strada Nicolae Iorga, nr. 14, în Târgu- Mureș, iar detalii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare