Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023

CULTURĂ. La Timișoara se fac ultimele pregătiri pentru debutul programului Capitală Europeană a Culturii 2023. Printre punctele de atracție turistică se numără și un turn de 26 de metri cu plante perene, a cărui amenajare a început recent.

Acesta va fi amplasat chiar în centrul Timișoarei, va fi decorat cu 1306 plante. Vor fi specii perene de arbori, arbuști și plante floricole produse în Timișoara.

În anul în care este Capitală Culturală Europeană, Timișoara va fi gazda unor nume mari de la Hollywood. John Malkovich și Isabella Rossellini vor juca în două spectacole de teatru speciale.

În vârstă de 69 de ani, cu nominalizări la Premiile Oscar, BAFTA și Globul de Aur, legendarul John Malkovic, va juca în piesa „Comedia infernală”, programată pe 23 iulie.

La sfârșitul lunii noiembrie, și actrița Isabella Rossellini va urca pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Timișoara în piesa „Zâmbetul lui Darwin”. Isabella Rossellini este cunoscută pentru rolul lui Josephine din filmul Napoleon, dar și pentru rolul din Blue Velvet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare