TÎRGU MUREȘ – Corpul de Control al Ministerului Educației, verificări la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”: se cercetează „fabrica de asistenți”

0
453

CONTROL. Ministrul interimar al Educaţiei Naţionale, Rovana Plumb, a decis să trimită Corpul de Control la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu Mureş pentru a verifica informațiile intrate în spațiul public, conform cărora există persoane care ar fi obţinut în mod ilegal diploma de absolvent al instituţiei

 

De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a primit ordin să demareze verificări în același sens. Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Tîrgu Mureş, înființată în anul 1992, are până acum peste 4.500 de absolvenți, specializările fiind de asistent de medicină generală (din 1999) și asistent farmacist (din 1996). Din anul 2002, școala postliceală își desfășoară activitatea în Campusul „Dimitrie Cantemir”, alături de Universitatea cu același nume.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ