TÎRGU MUREȘ – Ziua Națiunilor, un salut pentru studenții străini din 47 de țări de la UMFST

0
107

EVENIMENT. Luni, 1 octombrie, de la ora 17, pe esplanada din fața corpului central al Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) se vor arbora drapelele celor 47 de țări din care provin cei aproximativ 700 de studenţi străini ai instituției de învățământ superior din Tîrgu Mureș. Manifestarea este denumită Ziua Națiunilor și organizatorii mizează pe participarea unor reprezentanţi ai corpurilor diplomatice, studenţi, părinţi, cadre didactice şi reprezentanţi ai administraţiei centrale şi locale.

 

Ziua Națiunilor de la UMFST Tîrgu Mureș se va încheia cu proiecţii 3D ale steagurilor pe clădirea centrală, de la ora 20. Tot astăzi, de la ora 10, la Palatul Culturii, UMFST Tîrgu Mureş a programat deschiderea oficială a anului universitar.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ