TOP SPORT 2018 – Canotorul Hîrgău și echipa de popice Electromureș, performerii anului

0
104

PREMIERE. Direcția Județeană de Sport și Tineret Mureș a întocmit clasamentele oficiale ale celor mai buni sportivi din județ în anul 2018, premiindu-i în cadrul tradiționalei gale de la final de an.

 

Cel mai bun sportiv mureșean din 2018 este canotorul Constantin Cristi Hîrgău (foto, CS Mureșul Târgu Mureș), dublu medaliat cu aur (în probele 4+1 și 8+1) la Campionatul European de canotaj pentru tineret, medaliat cu argint (8+1) și bronz (4+1) la Campionatul Național de viteză (ultimele două medalii fiind obținute pentru CS Mureșul). Cea mai bună echipă mureșeană din 2018 a fost desemnată Romgaz Electromureș Tg.Mureș (popice fete), locul II la Cupa Mondială de popice.

 

Iată clasamentul Celor mai buni sportivi mureșeni din 2018:

 

  1. Constantin Cristi Hîrgău – canotaj (CS Mureșul Târgu Mureș)
  2. Andreea Kiss Apostolache – wushu (CS Mureșul Tg.Mureș), campioană europeană
  3. Varo Norbert – fotbal-tenis (Gombos Martial Arts), campion mondial
  4. Duka Tilda – popice (CS Romgaz Electromureș Târgu Mureș), argint la Cupa Mondială și locul al III-lea la Campionatul Mondial)
  5. Szekely Ildiko – karate (CS Sakura Tg.Mureș), vicecampioană mondială
  6. Schlier Zsuzsana – spadă (Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș), vicecampioană mondială de junioare
  7. Rareș Popescu – lupte (Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș), campion național și medaliat cu aur la Cupa României
  8. Fangli Henrietta – natație (Clubul Spotiv Școlar Târgu Mureș), multiplă campioană națională și medaliată cu bronz la Campionatele Balcanice
  9. Victor Văsieșiu – șah (Clubul Sportiv Școlar Târgu Mureș), campion european cu România Under 18
  10. Gabriel Pop – parașutism (Aeroclubul Târgu Mureș), campion național și campion european.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ