TRADIȚIONAL – Pentru o singură zi pe an, o emblematică construcție din Târgu Mureș, edificată în 1908, poate fi vizitată gratuit

0
144

EVENIMENT. În 16 mai, la 114 ani de la decizia consiliului orășenesc Tîrgu Mureș de a aproba edificarea noului sediu al administrației publice locale (acum sediul Consiliului Județean și al Prefecturii Mureș), mureșenii au posibilitatea de a vizita una dintre clădirile emblematice ale municipiului reședință de județ, Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas.

 

Evenimentul (desfășurat tradițional, o dată pe an) “Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ”, dă posibilitatea celor interesați să primească și informații legate de construirea și istoricul clădirii, dar și de rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului (instituțiile găzduite acum în Palatul Administrativ) în administrația publică locală.

 

Tururile de vizită vor fi organizate în limbile română și maghiară între orele 9 și 17. Construcția clădirii a fost finalizată în anul 1908.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ