TRAFIC DE DROGURI – În Târgu Mureș, 3 arestați pentru trafic de droguri de mare risc

DIICOT. Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș au documentat activitatea infracțională a 7 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și au efectuat, sub coordonarea procurorilor DIICOT Târgu Mureş, 10 percheziții domiciliare în județul Mureș. Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

 

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate diferite cantități de cannabis și timbre LSD. 7 persoane au fost aduse la audieri, 5 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. 3 persoane au fost prezentate Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile și față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc fără drept și trafic de droguri de risc fără drept.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare