TRAGEDIE – A murit, la doar 38 de ani, primarul din comuna mureșeană Iclănzel, Ionuț Ciprian Sand

2
3998

DECES. Primarul comunei mureșene Iclănzel, Ionuț Ciprian Sand, a murit la vârsta de doar 38 de ani. Ionuț Ciprian Sand s-a născut la 1 august 1981, în Târgu Mureș, a fost subofițer în Armata Română (în perioada 2000-2006), participant în teatrul de operațiuni din Afganistan.

 

Era primarul comunei Iclănzel din anul 2016, la ultimele alegeri electorale locale fiind ales pe lista PSD (venea din postura de director de vânzări a unei firme locale). Tot în anul 2016 s-a înscris la Facultatea de Management. Era căsătorit și avea doi copii (o fetiță și un băiat).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ