TRAGERE LA SORȚI – CSM Târgu Mureș joacă în 16-imile Cupa României, în deplasare, cu Dacia Mioveni

0
61

HANDBAL FEMININ. În şaisprezecimile de finală ale Cupei României, echipa de handbal feminin CSM Târgu Mureș va întâlni, în deplasare, în 15 ianuarie 2020, CS Dacia Mioveni 2012, ambele echipe activând în cel de-al doilea eșalon valoric (Divizia A), dar în serii diferite (târgumureșencele în seria D, iar argeșencele în seria C).

 

În acest sezon, CSM Târgu Mureș ocupă locul 2 în serie, cu 22 de puncte din 10 partide (7 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri , golaveraj 301-243), la 4 puncte distanță de lider, ACS Crișul Chișineu-Criș. Adversara sa din Cupa României, Dacia Mioveni, este lidera seriei C, cu 27 de puncte din 10 partide (9 victorii și o înfrângere, golaveraj 291-172).

 

Meciurile sunt programate într-o singură manşă, eliminatorie. Deţinătoarea trofeului este CSM Bucureşti.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ