Foto: Pixel ProSport

TRAGERE LA SORȚI – CSM Târgu Mureș joacă în optimile Cupei României cu o echipă din Liga Națională

HANDBAL FEMININ. CSM Târgu Mureș, echipă care activează în grupa D al celui de-al doilea eșalon valoric, va întâlni în faza optimilor de finală a Cupei României (programată în perioada 16-17 martie) CS Universitatea Cluj, echipă care activează în Liga Națională, conform programului stabilit marți, 19 februarie, în urma tragerii la sorți care a avut loc la sediul Federației Române de Handbal.

 

CSM Târgu Mureș a dispus în șaisprezecimile Cupei de echipa de liga secundă HC Activ CSO Plopeni, cu 30-25 (14-12), într-un meci disputat în Sala Sporturilor din Târgu Mureș – începând din acest an, sistemul competiției s-a modificat, meciurile având loc într-o singură manșă, eliminatorie (în caz de egalitate, câștigătoarea este decisă la aruncări de la 7 metri).

 

Echipa clujeană, care este poziționată pe locul 12 în Liga Națională (cu doar două victorii din 15 meciuri), a dispus în faza 16-imilor Cupei de CSU Știința București (locul 2 în seria B a celei de-a doua divizii valorice), cu 31-25 (meciul s-a desfășurat în Sala Chiajna).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare